Reviews from Cafetaria ' t Toetje Hoogland

Recent reviews

5.0
Corbee
18 February 2024

Weer heerlijk gegeten. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam. Hol
18 February 2024
Margo en Dolf
9 February 2024

Het was weer lekker!

ria de vries
6 February 2024
ria de vries
30 January 2024
Margo en Dolf Butselaar
26 January 2024

Was weer heerlijk!

Dennis Hol
26 January 2024

Altijd snel en lekker eten op tafel.Vriendelijke bezorgers.

Jenny
20 January 2024

Lekker en snel

Dolf Butselaar
13 January 2024
Diane Koster
12 January 2024

Lekker snel bezorgd en goed eten.

Barend
4 January 2024

Voor de 3e keer is mijn bestelling 'koud' (1x zelfs nat), daarom deze negatieve beoordeling. Ben ik niet gewend. 😪

Dolf Butselaar
28 December 2023
Ben R
14 December 2023

Zoals gewoonlijk frikandel speciaal op de kop geleverd. Moet echt eens opgelet worden of anders verpakking. Al het saus zit door de hele zak heen. Je betaald voor plastic, maar je krijgt het niet. Stop met die onzin aub of geef wel gewoon plastic bakjes. Voor de rest snel geleverd en was het goed.

F.J.de Kok
13 December 2023

Altijd snel en heel erg lekker 😊👍

henk smit
8 December 2023

ben zeer tevreden. Houden zo

Kooij
8 December 2023

Had eten besteld voor 17.45. Gelukkig net thuis want bezorger staat er al om 17.25. 20 min te vroeg. Graag aandacht hiervoor

Margo en Dolf
6 December 2023
Dolf Butselaar
23 November 2023
Adwlheid
20 November 2023

Lekker eten, vriendelijke bezorger. Wel een tip: de friet hoeft niet in een plastic bakje. Zit toch al in de zak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
7 November 2023

Een leeg gebakken kroket (krokant leeg hulsje paneermeel), beetje jammer.

Danny Smink
25 October 2023
Miek Meerman
21 October 2023
Nicole
20 October 2023

Altijd snelle levering en meestal.prima eten vanavond helaas hot wings ipv chicken strips... beetje jammer ...

Dolf Butselaar
30 September 2023

Twee keer vijf sterren, uitstekend dus!

Kooij
29 September 2023

Verbeterpunt is dat de deksels van de milkshakes beter met plakband vast geplakt kunnen worden. Milkshakes besteld en weer deksel los

Ünal çetintas
25 September 2023
Richard
8 September 2023

Toetje was voor ons nieuw,maar zeer goed bevallen zowel kwalitatief als prijs en bezorging.Wij gaan vaker bij Toetje bestellen.

Dolf Butselaar
7 September 2023

Ik bestel altijd friet zonder zout ivm een zoutarm dieet maar dit keer zat er wel zout op. Het smaakte prima!

Dolf Butselaar
3 September 2023

Heerlijk eten en een vriendelijke bezorger, TOP!

Robert
18 August 2023

Wij bestellen hier altijd. Het eten is hier heerlijk. Helaas gaat het bij het bezorgen van de milkshakes niet goed. We hebben nu 3x milkshakes (2 of 3) besteld en er komt er altijd minimaal 1 aan die open is en daardoor het hele zakje onder de milkshake zit.

Vinnie
9 August 2023
Henk van der Wolf
7 June 2023

Uitstekend

Danny Smink
16 May 2023

Perfect zoals altijd

Koller
11 April 2023

Het was heerlijk, bedankt

Patricia
26 March 2023

Wederom te weinig patat in de gezinszaken. Dit is dus helaas geen incident. Tevens was de patat heel erg taai. Wij bestellen al vele jaren hier maar de laatste 2 bestellingen zijn ver onder de maat geweest.